More
  Home News Universitetsadjunkt i idrottsvetenskap med inriktning idrottsdidaktik till Malmö universitet. Ansök senast den...

  Universitetsadjunkt i idrottsvetenskap med inriktning idrottsdidaktik till Malmö universitet. Ansök senast den 23 maj 2019

  Innehåll och arbetsuppgifter

  Som universitetsadjunkt i idrottsvetenskap med inriktning idrottsdidaktik kommer du huvudsakligen arbeta med undervisning mot tillämpad idrottsdidaktik, med kursansvar samt arbeta med utbildningsplanering, examination på grundnivå samt bedriva pedagogiskt utvecklingsarbete. Vidare ingår handledning av studenter under deras verksamhetsförlagda utbildning. Kompetensutvecklingstid ingår i tjänsten med 10% av heltid.

  Behörighet

  Behörig att anställas som adjunkt är den som är:

   • Examen från universitet eller högskola på lägst magisternivå inom idrottsvetenskap, utbildningsvetenskap eller pedagogik inklusive minst 90 hp inom idrott och hälsa, alternativt motsvarande skicklighet av betydelse för anställningen.
   • Visat pedagogisk skicklighet

  Specifikt för denna anställning krävs:

   • Lärarexamen i idrott och hälsa
   • Att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift

  Meriterande för denna anställning är:

   • Erfarenhet av undervisning i idrott på universitet eller högskola inom lärarutbildning
   • Erfarenhet av undervisning i idrott och hälsa i grundskolan eller gymnasieskolan
   • Licentiatavhandling/doktorsavhandling inom relevant område
  Bedömningsgrunder

  Som bedömningsgrunder används graden av skicklighet inom ovan nämnda arbetsuppgifter, samt hur den sökande passar in i institutionens forskningsprofil såväl som undervisningsprofil. Vikt läggs vid hur den sökande bedöms kunna bidra till att komplettera och vidareutveckla forskning och undervisning vid institutionen. Vid adjunktsanställning ska särskild vikt fästas vid den pedagogiska skickligheten.
  Lärare vid Malmö universitet förväntas ha eller så snart som möjligt genomgå högskolepedagogisk utbildning om minst 15 högskolepoäng.

  Upplysningar

  Prefekt Torun Mattsson tel. 040-665 81 78
  Biträdande prefekt Gun Normark tel. 040-665 82 30
  HR-specialist Anna Lindberg tel. 040-665 82 58

  Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

  Ansökan

  Du söker anställningen via Malmö universitet rekryteringssystem genom att klicka på knappen “Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2019-05-23 .

  Ansökan skall innehålla

   1. Styrkt meritförteckning
   2. Vidimerade betyg och intyg (ex examensbevis, arbetslivserfarenhet)
   3. Pedagogisk avsiktsförklaring
   4. Kortfattad redogörelse för vetenskaplig och pedagogisk samt annan verksamhet som är av betydelse med hänsyn till den sökta befattningen
   5. Förteckning över pedagogiska samt eventuella vetenskapliga arbeten
   6. De pedagogiska och vetenskapliga arbeten som främst åberopas (max fem av varje)
   7. Referenser

  De pedagogiska meriterna kan dokumenteras med vägledning av Malmö universitets meritportfölj för lärare/forskare (länk till meritportfölj) Se även Malmö universitets anställningsordning (länk)
  Böcker och eventuella andra handlingar(publikationer) som inte kan skickas elektroniskt ska skickas i kuvert, märkt med referensnummer REK2.2.1-2019/132, i tre exemplar till HR-avdelningen, Malmö universitet, 205 06 Malmö. Om handlingarna väger mer än 2 kg skickas de till leveransadress: Malmö universitet, HR-avdelningen, Matrosgatan 1, 211 18 Malmö, märkt med referensnummer REK2.2.1-2019/132.

  Övrigt

  Anställningen är på heltid under ett år och tidsbegränsad enligt 5 § 1 p. LAS med tillträde 2019-08-12 tillsvidare, dock längst t o m 2020-08-11.
  Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
  Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

  Tillträde

  Tillträde från 12 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

  Fackliga företrädare

  SACO Therese Vincenti Malmgren, therese.vincenti_malmgren@mah.se
  Lärarförbundet Peter Persson, peter.persson@mah.se
  ST Naser Eftekharian, naser.eftekharian@mah.se

  Välkommen med din ansökan! Ansök här!

  Print Friendly, PDF & Email

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  %d bloggers like this: