Idrotts- o hälsokonventet 2015 på GIH 26-28 oktober

Inbjudan_halsokonventGymnastik- och idrottshögskolan bjuder för elfte gången in till ett fortbildningskonvent för idrottslärare, hälsopedagoger, fritidspedagoger, förskollärare, tränare och alla andra som är intresserade av hälso- och idrottsfrågor; i arbetslivet, i skolan och på fritiden. Årets datum är mellan den 26 och 28 oktober. Här kan du se programmet till 2015 års Konvent. Här finns även broschyren att ladda ner i pdf och du kan även klicka på bilden till höger.

Nytt för i år är att varje morgon börjar med en gemensam föreläsning. De tre föreläsarna är Carlos Rojas, entreprenören som bland annat startade tidningen Gringo, Åsa Witkowski, verksamhetschef för patientverksamheten vid Nationellt centrum för kvinnofrid och Oskar Kihlborg, äventyraren och programledaren för Mot alla odds. Avslutningsföreläsningen görs av Johan Nordansjö, cp-skadad sedan födsel som vann VM i 800 meter i paraolympiaden där han sparkade sig fram baklänges. Ur forumets medarbetarskara noterar vi John S. Hellström med föredraget ”Genombrottet för kvinnliga sporthjältar i Sverige: en diskussion om den svenska sporthjältekulturen ur ett historiskt perspektiv”, Peter Schantz med ”Ute eller inne – var är det lättast att träna?”, samt Ingegerd Ericsson med föredragen ”Att observera barns motorik – behövs det?” och ”MUGI – att observera elevers motorik”.

Här kan du anmäla dig till Idrotts- och hälsokonventet. Kostnad för konventet är 3 200 kronor för tre dagar, 2 800 kronor för två dagar och 2 200 kronor för en dag. Observera att alla priser är exklusive moms. Då ingår seminarier, praktiska pass, fika och luncher. För den gemensamma middagen på tisdag tillkommer en avgift på 295 kronor. I priset ingår en trerättersmiddag, två glas vin och levande musik och underhållning. Om du är i behov av ett boende kan GIH rekommendera Hotel Tapto som ligger i närheten.

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.