Invitation til deltagelse | Børn & unge – bevægelse & idræt: Aktuelle kvalitative forsknings- og udviklingstendenser | Konference i Dansk bevægelses- og idrætspædagogisk forskningsnetværk, 14 november 2019, Vejen Idrætscenter

Hermed indbydes der til den tredje konference i Dansk bevægelses- og idrætspædagogisk forskningsnetværk, BRIDGING.

Med konferencens tema ønsker vi blandt andet at styrke, forny og formidle viden om, hvilken betydning idræt og bevægelse har for børn og unges lære-, være- og udviklingsprocesser. Herunder er der også fokus på, hvordan idræt og bevægelse kan skabe glæde, engagement, trivsel, sundhed og læring. Konferencen har i særdeleshed fokus på nye tendenser indenfor det kvalitative område til at belyse disse emner.

Igen i år vil konferencen give mulighed for at deltagerne kan få inspiration og deltage i spændende præsentationer og udviklende diskussioner med kollegaer fra de forskellige institutioner, så derfor indbyder vi alle interesserede til at bidrage med præsentationer af forsknings- og udviklingsprojekter, som kan bidrage til drøftelse af konferencens emner.

Program

09.30-10.00    Tjek ind med morgenkaffe og brød

10.00-10.15  Velkomst ved styregruppen

10.15-11.30  Keynote: “Narrative methods and the future of qualitative research” Professor Brett Smith, University of Birmingham

11.30-11.45  Kaffe/te/vand og forfriskning

11.45-13.15  Bridging brains: Parallelsessioner: Mundtlige præsentationer på baggrund af abstracts (se ”vejledning til oplægsholdere”)

13.15-14.00  Frokost

14.00-15.30  Bridging brains: Parallelsessioner: Mundtlige præsentationer på baggrund af abstracts (se ”vejledning til oplægsholdere”)

15.30-16.00   Kaffe/te/vand og forfriskning

16.00-16.45 Bridging bodies: Bevægelse og kropslig praksis

16.45-17.00 Pause

17.00-18.00  Vælg mellem foredrag, workshop eller paneldebat

18.00-18.30  Opsamling, dialog og erfaringsudveksling. Sang og afslutning

18.30-20.00  Middag og farvel

Tilmelding til konferencen

Du tilmelder dig på https://www.conferencemanager.dk/Bridgingkonferencen2019. Seneste tilmelding og betaling er tirsdag d. 1. oktober 2019. Spørgsmål om tilmelding rettes til Annemari Munk Svendsen, SDU.

Vejledning til oplægsholdere

Ønsker du at bidrage med et mundtligt oplæg, skal du skrive et abstract på maximalt 300 ord på https://nexs.ku.dk/bridging19/ senest d. 15/10-2019. Der tildeles 30 minutter til hver præsentation, inklusiv spørgsmål og diskussion. Vi opfordrer derfor til, at oplægget varer max. 15 minutter.  Spørgsmål om abstracts sendes til Helle Winther, Institut for Idræt og Ernæring, KU.

Styregruppen bag forskningsnetværket og 2019 konferencen er pt:

  • Helle Winther, KU
  • Lars Domino Østergaard, AAU
  • Annemari Munk Svendsen, SDU
  • Søren Smedegaard, UCL/ FIIBL
  • Inge Regnarsson, KP
  • Thomas Piaster, KP
  • Grethe Sandholm, VIA UC

Konferencen afholdes af Dansk bevægelses- og idrætspædagogisk forskningsnetværk. Det er et samarbejdsorgan, der går på tværs af universiteter, professionshøjskoler og andre organisationer, der arbejder med forskning og dokumenteret udvikling inden for bevægelses- og idrætspædagogik. Det primære formål er at bygge bro mellem professionshøjskoler og universiteters forskning- og udviklingsarbejde inden for det pædagogiske område med henblik på at understøtte børn og unges lære- og udviklingsprocesser indenfor idræt og bevægelse.

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.