Afterwork-seminarium på IFI@København: Integration genom kroppen

Fyraftenseminar, onsdag, 24. april 2013, kl. 16:15 til 19:00


integration-gennem-kroppenSeminarium för att markera publiceringen av antologin Integration gennem Kroppen – Idræt, etnicitet og velfærdspolitik, redigerad av Sine Agergaard och Hans Bonde. Boken, som är den första forskningsbaserade dokumentationen i ämnet på danska publiceras i Museum Tusculanums Forlag och är den femte volymen i serien Migration og Integration. Les om bogen her!

Alla som arbetar med idrott och integration, t.ex. i organisationer, föreningar, kommuner, departement samt forskare och studenter är mycket välkomna.

Eftermiddagen inleds med presentationer av författarna till några utvalda kapitel. Därefter blir det en paneldiskussion med viktiga aktörer inom området. Vi avslutar med förfriskningar.

Evenemanget äger rum i Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N. Eftersitsen sker i Karnapsalen på samma adress. Katalog och karta över campus finns  här .

Anmälan

Deltagande är gratis, men registrering krävs. Som deltagare kommer du att kunna köpa boken till ett mycket överkomligt pris. Du anmäler dig genom att fylla i det här formuläret .

Ytterligare information

Rikke Schou Jeppesen
Research Officer vid Institutet för idrottsvetenskap och näringslära, Köpenhamns universitet

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.