Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #72 • November 2014

idan-logga-nyUr innehållet:

  • De klassiske atletikudøvere er i mindretal i eget forbund. De fleste af de aktive i Dansk Atletik Forbund er ikke aktive på et atletikstadion, men dyrker motionsløb. Det kræver en kulturændring i klubberne at få flere til at dyrke de klassiske discipliner, konkluderer en ny Idan-rapport om frafald og fastholdelse i atletikken.
  • Atletikklubber skal have plads til alle unge. Atletikklubberne og -trænerne har et medansvar for, at mange atletikanlæg står halvtomme hen. Klubbernes traditionelle elitefokus sorterer mange børn og unge fra, som gerne ville fortsætte som atletikudøvere. Den nye Idan-rapport ‘Fremtidens atletikmiljøer’ efterlyser nytænkning af holdtilbud og trænerroller.
  • Er løbernes kæmpefelt på afveje? Danmarks største motionsaktivitet kommer under kritisk og konstruktiv belysning på et alsidigt heldagsseminar om løbebølgen den 26. november i forbindelse med årets største idrætskonference ‘Idrættens største udfordringer IV’ i Vejen Idrætscenter.
  • Bør fitness-sektoren spille en større rolle? Konferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ den 24.-26. november stiller i flere sessioner spørgsmålet, om den fremstormende kommercielle fitness-sektor snart er moden til en plads som mere anerkendt leverandør af idræt til den danske befolkning.

Läs nyhetsbrevet här!

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.