Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #69 • Oktober 2014

idan-logga-nyUr innehållet:

  • Årets største konference om idræt og folkeoplysning. Tilmeldingen åbner nu til Idrættens Analyseinstitut/Videncenter for Folkeoplysnings store dobbeltkonference om de mest aktuelle udfordringer i idrætssektoren og på det brede folkeoplysende område den 24.-26. november.
    Play the Games internationale chef, Jens Sejer Andersen, kommenterer på kampen mod matchfixing i Danmark.
  • Plads til store visioner og små stemmer. KOMMENTAR: Dobbeltkonferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ og ’Folkeoplysning i forandring’ den 24.-26. november giver plads til såvel store visioner som de mange ‘små stemmer’ i form af aktører, som på forskellig vis bidrager til at skabe vækst, innovation og nytænkning i sektoren.
  • Deltag i Idan og Vifos Perspektivforum. Idan/Vifo inviterer sine interessenter til Perspektivforum i Vejen Idrætscenter, den 24. november. På perspektivforummet kan alle Idan og Vifos interessenter give deres besyv med om instituttets indsatsområder og prioriteringer nu og i fremtiden.
  • Har du et budskab om idræt eller folkeoplysning? Igen i år får alle konferencedeltagere mulighed for at komme til orde på ‘Åbent spor’. Ligeledes er der mulighed for at købe en stand eller en ’kaffepause’ på dobbeltkonferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ og ’Folkeoplysning i forandring’.

Läs nyhetsbrevet här!

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.