Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #67 • Augusti 2014

idan-logga-nyUr innehållet:

  • Broget billede af superligaklubbers stadionlejeforhold. Der er store forskelle i de beløb, som kommunerne opkræver i stadionleje af lokale superligaklubber. Samtidig er indholdet af lejeaftalerne meget forskelligt, og gennemsigtigheden på området er begrænset, konkluderer et nyt notat fra Idrættens Analyseinstitut.
  • Kommunal mudderbold er trist at se på. Kommentar: Danske kommuner og ligaklubber har rodet sig ud i et gensidigt afhængighedsforhold, når kommunerne forsøger at understøtte deres lokale sportsflagskibe. Dette gavner hverken produktudviklingen i den professionelle sport eller tilliden til den kommunale forvaltningspraksis på området, skriver direktør i Idan, Henrik H. Brandt, i en kommentar.
  • Idan-konference udvider emnefeltet. Den fjerde udgave af Idan-konferencen ’Idrættens største udfordringer’ får en ny dimension med temaer om den brede folkeoplysningssektor i Vejen Idrætscenter den 24.-26. november.
  • Danske idrætsfaciliteter kortlægges detaljeret. Lokale og Anlægsfonden og Idrættens Analyseinstitut har indgået et samarbejde om at udvikle en udvidet landsdækkende facilitetsdatabase med detaljeret kortlægning og registrering af alle kultur- og idrætsfaciliteter i Danmark i løbet af perioden 2014-2017.
  • DGI giver halv mio. kr. til Play the Game. Fra 2015 flyttes DGI’s regelmæssige tilskud på 500.000 kroner årligt over som en fast del af Idans grundbevilling. Dermed afrundes 17 års faste bidrag fra Vingsted, hvor den første Play the Game-konference blev holdt i 1997. Men samarbejdet om den internationale dagsorden fortsætter.

Läs nyhetsbrevet här!

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.