Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #61 • April 2014

idan-logga-nyUr innehållet:

  • Danskerne bruger mest på motionsrejser og medlemskaber Danskerne bruger efter eget udsagn i gennemsnit små 6.000 kroner på idræt om året, viser tal fra Idan. Forbruget varierer efter uddannelse og indkomst, og så er især mænd tossede med udstyr.
  • Hemmeligheden bag internationale sportslige resultater Et nyt notat fra Idrættens Analyseinstitut beskriver de faktorer, som har afgørende betydning for nationers kamp om internationale medaljer. Hvad gør nationer konkurrencedygtige i international eliteidræt? Spørgsmålet har været omdrejningspunktet i forskningsprojektet SPLISS, der gennem de sidste to år har afdækket, hvilke faktorer der bestemmer succes og fiasko i det globale kapløb om medaljer.
  • Velkommen til det nye idan.dk Idans hjemmeside har fået et nyt og mere moderne design med en række nye funktioner og bedre tilpasning til smartphones og tablets.
  • Kulturministeriet klar med idrætsudredning Kulturministeriet har offentliggjort en analyse af idrættens økonomi og struktur som led i udredningen af dansk idræt.
Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.