Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #55 Juni 2013

0
13

idan_newsletterUr innehållet:

  • Eliteidrætten er i fin form: Dansk eliteidræt er godt kørende. Både udøvere, trænere og sportschefer er generelt tilfredse med deres forhold, men der er stadig plads til forbedring, viser Idans undersøgelse af det danske elitesportsmiljø.
  • Dansk eliteidræt i international fremgang: Idans årlige analyse af internationale sportslige resultater bekræfter dansk eliteidræts fremgang, der kulminerede ved OL i London. Danmark er blevet førende i Norden, men New Zealand klarer sig stadig markant bedre.
  • Fokus på skydeaktiviteter skal sikre flere medlemmer: Det sociale fællesskab er stærkt i skytteforeninger og betyder mere end selve skydeaktiviteterne, viser Idans analyse af danske skytteforeninger Men det stærke fællesskab kan også hæmme medlemsrekrutteringen.
  • Sidste udkald for skytterne? Kommentar: Skytterne og gymnasterne i den folkelige idræt har valgt forskellige veje i forhold til nye idrætskulturer. Et nærmere kig på forskelle og ligheder giver interessante perspektiver for fusionen mellem DDS og DGI.

Ladda hem nyhetsbrevet!

 

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.