Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #59 Januari 2014

idan_newsletterUr innehållet:

  • DBU har Skandinaviens skrappeste kapacitetskrav Mens dansk håndbold og ishockey i modsætning til Norge og Sverige kun stiller få formelle krav til opvisningsanlæg, opererer DBU med vidtgående krav til stadionanlæg. Men er de høje krav hensigtsmæssige?
  • Kommuner efterlyser fleksibilitet og medfinansiering Flertallet af danske kommuner har en vis forståelse for eliteidrættens anlægskrav, men flere kommuner efterlyser større økonomisk medansvar fra idrættens side, når forbund og klubber anført af fodbolden stiller krav til faciliteter.
  • Team Danmark får pæne karakterer af eliten Der er udbredt tilfredshed med Team Danmark blandt støttede atleter, deres respektive sportschefer og landstrænere, viser en ny Idan-analyse. Frem mod OL i Rio i 2016 skal forholdene dog blive endnu bedre.
  • Forstyrrende indspark til debatten Anmeldelse. Der er tankevækkende stof, men næppe sprængkraft nok i SDU’s antologi om idrættens støttestrukturer til for alvor at præge den igangværende udredning af idrættens økonomi og struktur.

Ladda hem nyhetsbrevet!

 

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.