Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #57 Oktober 2013

idan_newsletterUr innehållet:

  • Seniorer stiller krav til idrætten Fremtidens seniorer vil kræve mere skræddersyede idrætstilbud. Senioridrætten skal tilpasse sig en krævende og nuanceret målgruppe, konkluderer en rapport fra Idan om ’fremtidens senioridræt’.
  • Bliver dagtimerne idrætsfaciliteters nye ’primetime’? Med et stigende antal seniorer over de kommende årtier og øget fokus på bevægelse og fysisk aktivitet i skolerne kan der blive kamp om at få plads i idrætsfaciliteterne i dagtimerne.
  • Idrætsmodeller: Danmark ligger til skandinavisk guld Kommentar: I en direkte sammenligning med Norge og Sverige er den danske idrætsmodel klart bedst til at fastholde og tiltrække unge og voksne til foreningerne. Det bør inspirere til nærmere analyser af styrker og svagheder ved de skandinaviske idrætsmodeller
  • EU bliver en stærk ny spiller I de kommende syv år vil EU-Kommissionen for første gang råde over et betydende budget til fremme af breddeidræt og god forvaltningsskik i europæisk idræt.
  • Dansk tv-sport – fra monopol til milliardindustri Anmeldelse: Bogen ’Fascination og forretning i dansk tv-sport’ analyserer forholdet mellem sportens organisationer og tv, men giver også et indblik i sportsseernes oplevelse af sport på tv.

Ladda hem nyhetsbrevet!

 

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.