Nyhetsbrev från Idrættens Analyseinstitut, #71 • Oktober 2014

idan-logga-nyUr innehållet:

  • Idrætstopmøde tager form. Over 270 deltagere er nu klar til dobbeltkonferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ og ’Folkeoplysning i forandring’ i Vejen Idrætscenter den 24.-26. november. Tilmeld dig senest den 25. oktober og få rabat.
  • Hvem skal skabe vækst og nytænkning i idrætten?. Hvem former fremtidens idrætsliv? Det overordnede spørgsmål for konferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ kan skabe en enorm dynamik på idrætsmarkedet i de kommende år.
  • En udfordring for krop og sjæl: Yogamarkedet under lup. Aftenskoler, foreninger og private udbydere kæmper om markedet for yoga og bløde bevægelsesformer. En helt ny rapport og en spændende debat sætter yogamarkedet under lup på Idan og Vifos konference.
  • Hvordan får man mere liv på stadion? Et særligt temaspor på ’Idrættens største udfordringer IV’ tager fat i potentialet for at udnytte danske stadioner langt bedre, end tilfældet er i dag. Blandt andet byder sporet på gode eksempler fra både Norge og Sverige.
  • Hvem tager hånd om de udsatte grupper? Kan foreningslivet og folkeoplysningen overhovedet bidrage til at løfte samfundets udsatte grupper, og hvordan sikrer vi de bedste rammebetingelser for, at det sker? Idan og Vifos konference sætter fokus på udsatte grupper.

Läs nyhetsbrevet här!

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.