Invitation: Idan-konference om idrættens største udfordringer, 4.-5. september 2013.

“For tredje år i træk søger Idrættens Analyseinstitut at samle repræsentanter for et bredt udsnit af den danske idrætssektor til en ambitiøs konference i Vejen Idrætscenter om ‘Idrættens største udfordringer’.

I år finder konferencen sted i dagene 4.-5. september 2013. Konferencens undertitel ’Kvalitet og kerneværdier – hvem leverer varen?’ lægger op til debat om en række af idrætspolitikkens mest aktuelle dilemmaer.

idan-konference-2013

Cirka 50 oplægsholdere og paneldeltagere vil optræde på konferencen, men der bliver også gode muligheder for netværk, motionsaktiviteter og debat i Vejen Idrætscenters inspirerende rammer.

Langt de fleste af konferencens emner tager udgangspunkt i ny research eller særligt aktuelle problemstillinger i en tid, da dagsordenen blandt andet er fyldt af skolereformen, det forestående kommunalvalg, den igangværende udredning af idrættens struktur og økonomi samt det forestående valg af ny IOC-præsident og vært for OL i 2020 i en tid med massive skandaler i den internationale sportsverden. ”

Läs allt om konferensen på Idans hemsida!

Print Friendly, PDF & Email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.